Kinderfeestjes

Home / Kinderfeestjes

Lego kinderfeestje

Voor een échte LEGO-fan is er niets leukers  dan lekker bouwen en hierbij de creatieve geest te gebruiken. Tijdens een LEGO kinderfeestje staat plezier, spelen en bouwen voorop! Onze LEGO feestjes zijn geschikt voor alle kinderen vanaf 4 jaar. Voor de jongere kinderen is het mogelijk om een speciaal Dreumesfeestje te organiseren maar een feestje met familie is ook geen probleem!

Ben jij ook zo gek op LEGO en krijg je er geen genoeg van?! Vier dan een heus LEGO feestje bij ons. Tijdens het 1.5 uur durend feestje gaan we gezellig aan de slag met LEGO. Ga jij de strijd aan en laat jij tijdens een LEGO quiz zien dat jij álles van LEGO weet? Of ben jij juist een stoere bouwer en maak jij de meest fantastische LEGO creaties? Waag je je toch liever aan een bestaande set? Ook dat kan! Al onze LEGO is vrij toegankelijk, zélfs de LEGO treinen en bestuurbare LEGO auto’s zijn binnen handbereik.

Denk je dat een LEGO feestje alleen voor jongens is? Dan heb je het mis! Onze LEGO feestjes zijn namelijk ook geschikt voor meiden die graag met LEGO bouwen. Tijdens een LEGO meidenfeest gaan we aan de slag met LEGO Disney, Elves en Friends, maar krijg je ook de mogelijkheid om te knutselen met échte LEGO clikits.

Kosten: €9.50 per kind, incl. ranja en LEGO cake/koekjes
Duur: ca. 1.5 uur (verlenging is mogelijk, de kosten hiervoor bedragen €15,- per 30 minuten)
Dagen: woensdag, donderdag, vrijdag en in overleg op zaterdag
Groepsgrootte: minimaal 6 kinderen (v.a. 10 kinderen kan in overleg het gehele speelcafé worden afgehuurd)

In overleg is het mogelijk om na schooltijd en aansluitend aan het feestje een broodje bij ons te eten! Vraag naar de mogelijkheden.

Ja, het kan echt! Een super gezellig dreumesfeestje vieren voor de allerkleinsten onder ons! Tijdens een dreumesfeestje zorgen wij voor een mooi versierde tafel, overheerlijke mini LEGO cupcakes en nóg leuker speelgoed. Onze lage DUPLO tafels zijn geschikt voor de allerkleinsten en ook onze XL LEGO soft stenen zijn vrij toegankelijk om fijn samen mee te spelen. Een dreumesfeestje kan op elk moment van de dag worden gevierd, zodat je rekening kunt houden met eventuele slaapjes! Kinderstoelen en een verschoonplek zijn aanwezig.

Kosten: €7 per kindje, incl. ranja, mini LEGO cupcakes en traktatie
Duur: ca. 1.5 uur
Dagen: di t/m za.

Verjaardag, babyshower, zwemdiploma gehaald, een goed rapport of iets anders leuks te vieren? Het is mogelijk om ons speelcafé helemaal voor je zelf te hebben, óók op zondag! Informeer eens naar de mogelijkheden

 

Extra’s: Het is mogelijk om de jarige en zijn/haar vriendjes een cadeautje mee naar huis te laten geven, we hebben in de winkel diverse leuke kleinigheidjes. Vraag gerust naar de mogelijkheden.

Locatie
De kinderfeestjes worden per 1 April 2018 gehouden in onze nieuwe beleefwinkel op de kelders 25 in Leeuwarden! Naast ons speelcafé vind je hier eveneens nieuwe en tweedehands LEGO, DUPLO en Playmobil.

LEGO feestje in een box
Wilt u zélf graag bij u thuis een LEGO-feestje organiseren maar ontbreekt het aan tijd of inspiratie? Wij helpen u uit de brand! Naast de mogelijkheid om een feestje bij ons op locatie te organiseren, bieden wij u eveneens de gelegenheid om een kant- en klaar ‘ LEGO feestje in een box’ te huren!

Op dit moment hebben we drie boxen in drie verschillende thema’s te huur, te weten Ninjago, City en Friends. Deze boxen bevatten elk een map boordevol creatieve LEGO ideeën en materialen om een gaaf en compleet LEGO- kinderfeestje te organiseren! In elke box zitten zowel kant- en klare (LEGO) spelletjes, complete LEGO sets in betreffend thema én genoeg materiaal om het partijtje gezellig aan te kleden (slingers, ballonnen, posters en meer!).

Een ‘Feestje in een box’  is te huur voor €50,- per box, incl. BTW. Één box is geschikt voor max. 10 kinderen. De boxen kunnen al naar gelang behoefte worden uitgebreid met diverse extra’s zoals het maken van LEGO sieraden of een LEGO cadeautje voor de jarige en zijn/haar gasten.