LEGO workshops

Home / LEGO workshops

LEGO Workshops Friesland

(Bedrijfs)evenement, bruiloft of andere aangelegenheid in het verschiet maar ontbreekt het nog aan creatief vermaak voor de kleinste bezoekers? Het Stenen Tijdperk in Friesland biedt u de oplossing door te bouwen op uw locatie. Wij bieden de mogelijkheid om een geheel verzorgde LEGO workshop te organiseren alsmede om vrij te bouwen en knutselen met LEGO op eigen gewenste locatie en tijdstip.

Het enige wat wij nodig hebben is een ruimte met tafels en stoelen. De rest aan creatief vermaak regelen wij!

Onder begeleiding wordt er gedurende een door u bepaald tijdsbestek vrij gebouwd, geknutseld en gespeeld met de materialen die wij uiteraard meenemen naar betreffende locatie.

Partij afgelopen? Wij laten de ruimte weer netjes voor u achter!

Een twee uur durend creatief pakket is al te boeken vanaf €199,- excl. BTW . Wij zijn flexibel en ruimdenkend en bieden wanneer nodig graag maatwerk.

LEGO Workshop
Liever een LEGO workshop op maat? Ook dat kan. Wij kunnen zowel op onze eigen locatie in Friesland (Leeuwarden) als mede op uw eigen locatie een leuke ochtend of middag organiseren. Een workshop duurt ca. 1.5 uur. Voor grotere groepen, scholen en kinderdagverblijven hanteren wij een aangepast tarief. Onze LEGO workshops zijn geschikt voor kinderen vanaf ca. 4 jaar.

Wij kunnen u een standaard Workshop bieden of één op maat maken. De Workshops bevatten altijd een educatief component, na uitleg gaan we bouwen en is er de mogelijkheid om vrij te bouwen. Naast onze eigen invulling, maken we tijdens onze workshops gebruik van LEGO Education. LEGO Education is dé leerlijn van LEGO waarbij spelen en leren bij elkaar komen. Zo is er de mogelijkheid om een Workshop met een meer technische component te boeken, maar ook Workshops die juist de taalontwikkeling of het samenwerken stimuleren.