Webshop
Wij weten als geen ander dat LEGO en Playmobil erg duur kan zijn en hierdoor niet voor iedereen toegankelijk is. Wij vinden dit erg jammer en hebben iets gevonden om zo veel mogelijk kindjes kennis te laten maken met deze vrolijke bouwstenen en speelfiguren!

Omdat wij regelmatig zeer grote partijen opkopen om onder andere onze voorraad aan te vullen en af te wisselen, bieden wij in onze webshop tweedehands items aan voor zeer scherpe prijzen.

De LEGO en Playmobil welke door ons wordt aangeboden, is vooral geschikt voor diegenen die net als wij gek zijn op tweedehands, niet kijken op een accessoire meer of minder en die er van houden om naar eigen fantasie en creativiteit te bouwen.

Wat kunt u dan van ons verwachten?
Voor de Playmobil geldt dat wij er altijd voor zorgen dat het grote geheel  (lees belangrijke delen als muren/deuren/ramen etc.) compleet is. De accessoires kunnen echter afwijken van het origineel maar zullen altijd ruimschoots en in het thema van betreffende set aanwezig zijn.

Voor de LEGO geldt eveneens bovenstaande, tenzij anders wordt vermeld. We hebben namelijk vaak leuke items nog compleet met of zonder doos in aanbieding. Bij de advertentie staat duidelijk vermeld of er al dan niet een doos bij geleverd wordt en of de sets al dan niet compleet is.

De items worden in alle gevallen geleverd zoals afgebeeld op de foto.

Levering en levertijden
De gekochte items kunnen na het maken van een afspraak worden afgehaald bij ons in Grou. Na het plaatsen van de bestelling nemen wij contact met u op. Verzending is uiteraard ook mogelijk. Wij verzenden via Postnl pakketpost, de kosten hiervan bedragen 6.95 per pakket beneden de 10 kg. Wanneer een set door de brievenbus past gelden uiteraard andere tarieven, de prijs hiervoor verschilt per gewicht en is te vinden op  de website van Postnl.

Wij streven er naar om na betaling het gekochte item binnen 5 werkdagen te verzenden.

Retourneren
Een item gekocht, maar is het toch niet helemaal naar wens? Niet erg! U heeft de gelegenheid om binnen 7 dagen na ontvangst het gekochte item te retourneren of te ruilen.

Raadpleeg voor de volledige omschrijving  van onze diensten even de  algemene voorwaarden.